INJEKTIONER

Fillers

Vad är filler?

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra – ett ämne som finns naturligt i kroppen. Fillers injiceras under huden för att släta ut rynkor, fylla ut huden under ögonen, konturera kindben sk mini ansiktslyft och läppförstoring.
Resultatet av en behandling är inte permanent eftersom hyaluronsyran bryts ner av kroppen. Hur länge effekten av en behandling håller i sig är individuellt, men vanligtvis kan effekten sitta kvar i 6–12 månader. Vid fillerbehandling används Stylage eller Juvéderm som är välbeprövade och har funnits på marknaden under en längre tid.

Om Stylage

Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck samt att öka volym i till exempel kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation och konvalescens.
Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratories Vivacy och är idag den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med mannitol, en naturlig antioxidant som skyddar den från att brytas ner snabbt, samt ger patienten mindre svullnad efter behandlingen.

Pris fr 3200kr

Om Juvéderm

Juvéderm finns i flera olika varianter för behandling av allt från fina linjer till djupa veck och rynkor kring mun, ögon och andra delar av ansiktet.
Juvéderm tillverkas av Allergan och har funnits sedan år 2000 och är idag världens mest använda filler. Juvéderm innehåller bedövningsmedlet lidokain som gör injektionsprocessen till en smärtfri och behaglig upplevelse.

Pris fr 4500kr

Vad ska jag tänka på innan behandlingen?

Vi råder dig att undvika läkemedel med acetylsalicylsyra eller andra NSAID-preparat 10 dagar före din injektionsbehandling. Detta för att minska risken för blödning och blåmärken vid området som ska behandlas.