Hudvård

Ansiktsbehandling Ava Classic 65min

En behandling anpassad efter hudens behov och en bra "komma-igång-behandling" där du får bra råd och tips för bästa hudvård. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga med porrengöring och avslappnande ansiktsmassage. Ansiktsmask appliceras sedan och anpassas efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter som hjälper huden att behålla sin normala balans. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar.
Pris 859:-
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-


Ansiktsbehandling Men Ava Classic 65min.

En Ansiktsbehandling speciellt lämpad för manlig hud!
Här används produkter från Exuviance för att accelerera exfolieringsprocessen och stimulera till cellförnyelse genom AHA och PHA syror som skonsamt ger huden ett friskare och sundare utseende.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, exfoliering, ånga med porrengöring, anpassad ansiktsmask efter behov, lätt ansiktsmassage följt av skyddande och vårdande produkter!
Rekommendationer för fortsatt hudvård och hudvårdsrutin och val av produkter ingår!

Pris 859:-

Ansiktsbehandling Ungdom 45min.

En ansiktsbehandling för yngre hud (12-18år) där fokus ligger på rengöring, åter fuktning samt balansering av huden. En hud med högre talg produktion och tendens till acne, orenheter, glansiga partier och pormaskar kan behöva balansering- reglering för att dämpa den höga talg produktionen medans en känslig, normal och torr hy kan behöva mer omvårdnad och åter fuktning för att bibehålla sina funktioner. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga med porrengöring, anpassad ansiktsmask samt skyddande och vårdande produkter. Tips och goda råd hur man bör ta hand om sin hud ingår i behandlingen!

Pris 695:-

Ansiktsbehandling Exuviance Guldpaket 80min

Den lyxigaste behandlingen för både hud & själ med guldmask från Exuviance som jämnar ut hudens struktur och lämnar den med en enorm lyster och har en kraftfull anti age effekt tack vare anpassade syror och  vitaminer som passar även den känsliga huden. Behandlingen inkluderar hudanalys, dubbelrengöring med peeling och porrengöring med ånga/varma handdukar, en avkopplande och välgörande ansikts och dekolletagemassage ingår. Därefter lägger vi Exuviance guldmask. Behandlingen avslutas med vårdande och anpassade produkter med råd för optimal hudhälsa. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar.
80 min 1095:- Inkl. porrengöring
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-

Ava Cleance Djuprengörande Ansiktsbehandling 45min.

Ansiktsbehandling med fokus på rengöring. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, uppvärmning av huden med ånga och porrengöring, mask och vårdande produkter. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar. Passar utmärkt för en yngre hud med orenheter eller acne samt manlig hud i alla åldrar.
Pris 695:-
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-

Ryggrengöring

Rengöring med peeling,ånga, porrengöring, mask och kräm. En behandling för dig som besväras av finnar och oren hy på ryggen. I denna behandling använder vi med fördel kombination av AHA och BHA syror som tränger ner i huden och hjälper till vid djupare rengöring
45 min 785:-

AHA Exuviance Expressbehandling 30min

Exuviance AHA- pensling där vi stimulerar cellförnyelsen och erbetar effektivt på acne, acneärr, minimerar linjer och rynkor samt ojämn pigmentering. AHA- behandlingen ger maximal återfuktnig, lyster och utjämning av ojämn hudton eller linjerad hud. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, AHA- pensling, mask och vårdande produkter. Tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla ansiktsbehandlingar.

30 min 695:-

För dig som vill få ännu bättre och varaktigare resultat rekommenderar vi en kur om 6 behandlingar fullproppade med hudförbättrande egenskaper. 1-2 veckor mellan varje behandling.
Kur 6ggr vid förskottsbetalning 3750kr

Face it & Glow

En lätt ansiktsbehandling med fokus på grundlig hudanalys och rådgivning för en optimal hudvårds rutin samt val av fortsatta behandlingar. Inledande dubbelrengöring, enzym eller kornpeeling följt av serum och vårdande- skyddande produkter med makeup bas om önskas. Behandlingen passar alla hudtyper även ungdomlig med oren hy och acne
25 min 490:-