Hudvård

Ansiktsbehandling Ava Classic 65min

En behandling anpassad efter hudens behov och en bra "komma-igång-behandling" där du får bra råd och tips för bästa hudvård. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga med porrengöring och avslappnande ansiktsmassage. Ansiktsmask appliceras sedan och anpassas efter din hudtyp. Behandlingen avslutas med vårdande och skyddande produkter som hjälper huden att behålla sin normala balans. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar.
Pris 859:-
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-


Ansiktsbehandling Men Ava Classic 65min.

En Ansiktsbehandling speciellt lämpad för manlig hud!
Här används produkter från Exuviance för att accelerera exfolieringsprocessen och stimulera till cellförnyelse genom AHA och PHA syror som skonsamt ger huden ett friskare och sundare utseende.
I behandlingen ingår dubbelrengöring, exfoliering, ånga med porrengöring, anpassad ansiktsmask efter behov, lätt ansiktsmassage följt av skyddande och vårdande produkter!
Rekommendationer för fortsatt hudvård och hudvårdsrutin och val av produkter ingår!

Pris 859:-

Ansiktsbehandling Ungdom 45/60min.

En ansiktsbehandling för yngre hud (12-18år) där fokus ligger på rengöring, åter fuktning samt balansering av huden. En hud med högre talg produktion och tendens till acne, orenheter, glansiga partier och pormaskar kan behöva balansering- reglering för att dämpa den höga talg produktionen medans en känslig, normal och torr hy kan behöva mer omvårdnad och åter fuktning för att bibehålla sina funktioner. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga med porrengöring, anpassad ansiktsmask samt skyddande och vårdande produkter. Tips och goda råd hur man bör ta hand om sin hud ingår i behandlingen!

Pris 45 min 695:-/60min 795:-

Ansiktsbehandling Exuviance Guldpaket 80min

Den lyxigaste behandlingen för både hud & själ med guldmask från Exuviance som jämnar ut hudens struktur och lämnar den med en enorm lyster och har en kraftfull anti age effekt tack vare anpassade syror och  vitaminer som passar även den känsliga huden. Behandlingen inkluderar hudanalys, dubbelrengöring med peeling och porrengöring med ånga/varma handdukar, en avkopplande och välgörande ansikts och dekolletagemassage ingår. Därefter lägger vi Exuviance guldmask. Behandlingen avslutas med vårdande och anpassade produkter med råd för optimal hudhälsa. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar.
80 min 1095:- Inkl. porrengöring
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-

Ava Cleance Djuprengörande Ansiktsbehandling 45min.

Ansiktsbehandling med fokus på rengöring. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, uppvärmning av huden med ånga och porrengöring, mask och vårdande produkter. Hudanalys med tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla våra ansiktsbehandlingar. Passar utmärkt för en yngre hud med orenheter eller acne samt manlig hud i alla åldrar.
Pris 695:-
Formning av bryn i samband med ansiktsbehandling 195:-
Färgning av fransar eller bryn i samband med ansiktsbehandling 295:-
Färgning av fransar och bryn i samband med ansiktsbehandling 395:-

Ryggrengöring

Rengöring med peeling,ånga, porrengöring, mask och kräm. En behandling för dig som besväras av finnar och oren hy på ryggen. I denna behandling använder vi med fördel kombination av AHA och BHA syror som tränger ner i huden och hjälper till vid djupare rengöring
45 min 785:-

AHA- PHA Exuviance Professional 20min  

Exuviance Professionella AHA-PHA syra behandling! AHA-PHA behandlingen hjälper huden att förnyas effektivt från djupet till ytan tack vare en  sammansättning av skonsamma syror som verkar exfolierande, cellförnyande och volymgivande för extra fyllighet och utfyllnad av linjer bestående av aktiva fruktsyror som till exempel glykolsyra, mandelsyra och citronsyra. Resultatet blir en smidigare hud med ny lyster, fyllighet, mindre porer-  linjer och med en jämnare och fräschare utstrålning. 

 I behandlingen ingår grundlig hudanalys, rengöring, AHA-PHA pensling, lugnande och balanserande mask följt av serum, dagkräm för optimal hudvård. Tips och råd för fortsatt hudvård ingår i alla ansiktsbehandlingar.

20 min 695:-

För dig som vill få ännu bättre och varaktigare resultat rekommenderar vi en kur om 6 behandlingar fullproppade med hudförbättrande egenskaper. 1-2 veckor mellan varje behandling.
Kur 6ggr vid förskottsbetalning 3750kr

Retinol Peeling Exuviance 30 min 

Retinol Peeling är en högeffektiv klinikbehandling med avancerad sammansättning av Retinol och Citrafill. Peelingen förbättrar hudens struktur avsevärt, exfolierar, jämnar hudtonen och ökar spänsten. Linjer och rynkor reduceras samt pigmenterad hud förbättras och förnyas. Retinol Peelingen ger även goda resultat vid acnebenägen hud och minimerar synbarheten av acneärr och postinflammatorisk hyperpigmentering. Behandlingen passar de allra flesta hudtyper.

Behandlingen inleds med grundlig rengöring och hudanalys. Lätt ansiktsmassage för att få igång cirkulationen och göra huden mer mottaglig för Retinol Peelingen som appliceras på kliniken. Peelingen ska sedan verka i ca 8 timmar (3 h känslig hud) och tvättas av hemma på egen hand. Peelingen märks inte mycket vid applicering och viktigt att undvika vatten, ånga, svett, sol, makeup och andra produkter under verkningstiden. Endast milda produkter som rekommenderas av din Hudterapeut ska användas efter behandlingen, pausa AHA, Retinolprodukter samt andra behandlingar!

En fjällning av huden syns normalt efter 2-4 dagar och kan hålla i sig i ca 2-5 dagar. Denna process är viktig vid förnyelse av huden och man ska inte pilla. Inom en vecka är huden återställd med förnyad lyster, spänst och smidighet.

Efter 1 månad är det dags för nästa Retinol behandling (ca4-6v intervall)

 

Försiktighetsåtgärder:

Graviditet/amning

Rakning bör inte göras samma dag. Huden ska inte vara solsvedd, irriterad eller skadad

Peelingen ska inte genomföras på personer som använder orala eller topikala receptbelagda retinoider (vanligtvis acnebehandling eller svår eksem, svåra former av psoriasis och keratiniseringsrubbningar)

Hudvård med retinol eller AHA behöver som regel inte pausas före peelingen, men ska pausas efter peelingen.

Uppge om du använder läkemedel eller hudvårdsprodukter som påverkar hudens sensitivitet.

Undvik hård träning, bastu och bad samma dag som utförd behandling.

Undvik sol efter efter behandling och använd ALLTID en creme med hög spf under vår/sommar.


30 min 1490:-