3 IN 1 Skin Boost Hyaluronic

PHA- MICRODERMABRATION & MICRONEEDLING FOR ALL SKIN TYPES!

 

o   PHA, förbättrar hudens struktur och verkar utjämnande. Stimulering av cellförnyelse med ökad tillförsel av syre vilket också ökar förutsättningarna för en optimal kollagensyntes. Huden får ny energi, ökad lyster och djupgående återfuktning.

o   Microdermabration, en mekanisk peeling med skonsam slipning av hudens hornlager för snabbare hudförnyelse och stimulering av stamceller för direkt föryngrande effekt. Hudens förmåga att reflektera ljus ökas, med lyster, ökad mjukhet och minskning av linjer- rynkor.

o   Microneedling, needling med kornformade nabbar för skonsam tillförsel av aktiva koncentrat på djupet mellan cellerna. Upp till 720 000 microkanaler för nedslussning skapas under en behandling. Föryngrande effekt med plumpande och näringsberikande koncentrat baserade på hyaluronsyra samt exopolysakarider som binder än mer fukt än hyaloronsyra!

 

Ansikte Pris 2290:- 

Ansikte- Hals Pris 2590:- 

Ansikte- Hals & Dekolletage Pris 2890:-  


Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling för exceptionella resultat vid hudförbättring. Behandlingen innebär mikroskopiska nålstick som skapas genom sterila och anpassade nålar. Dessa mikroskopiska nålstick ger en lätt och kontrollerad skada. Denna kontrollerade skada resulterar i att huden börjar producera mer av sina naturliga byggstenar, Elastin och Kollagen. Elastin och Kollagen är avgörande för att bibehålla hudens spänst och struktur. Under behandlingen sker samtidigt en nedslussning av aktiva produkter i huden, dessa produkter har alla hyaluronsyra som bas. Hyaluronsyran binder fukten i huden och ökar hudens volym med minskning av linjer som följd. 

-Minskning av linjer
-Ökning av volym
-Förbättring av fuktreserver i olika skikt av huden
-Uppstramande och spänstgivande
-Reparerar hudbarriären
-Stimulerar hudens naturliga byggstenar och ökar dess produktion, Elastin och Kollagen.
-Långvarig effekt

Hur många behandlingar gör man och hur ofta?

Man kan göra 1-4 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Vid 1 behandling sker främst uppbyggnad av fuktreserver med lyster samt uppfräschning av hud om följd. Vid 4 behandlingar har man även börjat bygga upp volym, minskat linjer, ökat fasthet och spänst och satt igång hudens egna funktioner för nybildning med hudföryngring som följd.

Priser:

Microneedling Ansikte 2290kr
Microneedling Ansikte- Hals 2490kr
Microneedling Ansikte- Hals- Dekolletage 2690kr