NBE 1000 & Deep Skin

UNIKA VERKTYG • SPECIALUTVECKLADE SERUM • SYNLIGA RESULTAT 

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion och microneedling. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna såsom hyaluronsyra kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna, öka hudens fasthet, fyllighet och resulterar i att huden får en omedelbart en finare lyster.
För bättre och långvarigare resultat rekommenderas en kur om 5 ggr. men du både ser och känner resultat redan efter första behandlingen. Vi har två typer av NBE Deep Skin, original och nyare Luxury. Båda är mycket trevliga och behagliga med fina resultat, Luxury har något vassare ingredienser vilket kan passa bäst vid mer mogen hud.

NBE Deep Skin

NBE Deep Skin Original

Succen Deep Skin är en kombination av mekanisk peeling och Microneedling. Mekanisk peeling där huden skonsamt och smärtfritt slipas fri från döda hudceller följt av MicroNeedling som möjliggör nedslussning av aktiva serum. Huden får en fantastisk fräschör och linjer, påsar och porer dras ihop och jämnas ut. Synliga resultat med god varaktighet.
55 min 1900:-
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt

NBE Deep Skin Luxury Treatment

Bered dig på att häpna!
Detta är hudens Rolls-Royce samt vinnare av Beauty Oscars! Vid NBE Luxury Treatment behandlas huden med mekanisk peeling där huden skonsamt och smärtfritt slipas fri från döda hudceller följt av Microneedling som möjliggör nedslussning av aktiva serum. Huden får en fantastisk fräschör och linjer, påsar och porer dras ihop och jämnas ut. Synliga resultat med god varaktighet. Vid Luxury Treatment används mer avancerade serum än vid föregångaren och ger dig ett dubbelt så bra resultat. Fantastisk behandling för Dig som önskar det bästa!
65 min 2200:-
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt

NBE 1000

NBE RADIOFREKVENS

KRAFTFULLA APPARATURER • SPECIALUTVECKLADE SERUM • SYNLIGA RESULTAT

NBE radiofrekvens (RF) är en beprövad metod för hudföryngring som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och långsiktigt förbättrar hudens struktur.  NBE 1000 Radiofrekvans  består av elektromagnetisk energi och värme där  specialutvecklade serum effektiv slussas ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. Huden stärks och stramas åt samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras.
Behandlingen är ljuvligt avkopplande och ger synliga resultat direkt. Behandlingen innebär ingen "down time" och är utan svullnad, rodnad eller smärta.

NBE RF är en säker och väl beprövad metod som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Den kan med fördel kombineras med NBE Deep Skin behandlingar för maximal effekt.

NBE 1000 behandling 1900:- 1 tim
NBE 1000 behandling inkl ablator 85min 2490:- 1,5 tim
(Behandling med NBE 1000 inkl förberedande mekanisk peeling för ett förstärkt resultat)


NBE 1000 Tear Through

NBE 1000 Tear Through eller tårdike är en behandling mot påsar och mörka ringar under ögonen som ofta uppkommer med stigande ålder och minskad fettvolym under ögonen.  Behandlingen hjälper till att fylla ut den hålighet som de mörka ringarna bidrar med samtidigt som huden slätas ut och föryngras.

NBE 1000 består av Radiofrekvans- elektromagnetisk energi och specialutvecklade serum som är extra gynnsam för huden, den stärks och stramas åt samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras. Ålderstecken som rynkor, slapp hud och ojämnheter minskas vilket gör att färgen under ögonen, ytliga kärl eller fina linjer, håligheter och påsar förminskas/elimineras.
30 min 1190:- 

NBE Duo Deluxe

Här har vi behandlingen för dig som önskar det allara bästa i NBE konceptet. Vid denna behandling kombineras succén Deep Skin med NBE 1000 vilket ger fantastiska resultat samtidigt som du kopplar av maximalt i en lång härlig behandling och njuter av denna extraordinära behandling där huden tillgodoses med optimal boost och lyft, allt i ett!

Anledningen till att resultatet blir bäst om man kombinerar dessa två är för att NBE 1000 arbetar på muskulär nivå inifrån och ut på huden med fokus på lyft och åtstramning. Medan Deep Skin behandlingen fyller ut och jobbar utifrån och in, därför är dessa två behandlingar ultimata tillsammans för att få ett hållbarare och synligare resultat, lyft och utfyllnad med fantastisk glow och spänst!

2950:- 2tim.
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt