NBE 1000 & Deep Skin

NBE heter lösningen som förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande. Med NBE kan du få tydliga resultar med
välbeprövade tekniker redan efter en behandling.
Metoden innebär behandling helt utan nålar, kirurgiska ingrepp eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

NBE Deep Skin

I stället utförs behandlingen njutningsfull. Behandlingarna hjälper dig återfå din spänst, färg och textur. Helt smärtfritt! För att få så optimala och snabba resultat som möjligt rekommenderar vi en kombinerade behandlingen med båda maskinerna.

För bättre och långvarigare resultat rekommenderas en kur om 5 ggr.
Du både ser och känner resultat redan efter första behandlingen.

NBE Deep Skin Original

Succen Deep Skin är en kombination av mekanisk peeling och Microneedling. Mekanisk peeling där huden skonsamt och smärtfritt slipas fri från döda hudceller följt av MicroNeedling som möjliggör nedslussning av aktiva serum. Huden får en fantastisk fräschör och linjer, påsar och porer dras ihop och jämnas ut. Synliga resultat med god varaktighet.
55 min 1900:-
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt

NBE Deep Skin Luxury Treatment

Bered dig på att häpna!
Detta är hudens Rolls-Royce samt vinnare av Beauty Oscars! Vid NBE Luxury Treatment behandlas huden med mekanisk peeling där huden skonsamt och smärtfritt slipas fri från döda hudceller följt av Microneedling som möjliggör nedslussning av aktiva serum. Huden får en fantastisk fräschör och linjer, påsar och porer dras ihop och jämnas ut. Synliga resultat med god varaktighet. Vid Luxury Treatment används mer avancerade serum än vid föregångaren och ger dig ett dubbelt så bra resultat. Fantastisk behandling för Dig som önskar det bästa!
65 min 2200:-
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt

NBE 1000

NBE 1000 bygger på en revolutionerande teknik med ett elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syresättningen till cellerna. Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som använts inom kirurgin sedan över 70 år tillbaka. NBE radiofrekvensapparaturer är unika på marknaden och arbetar enbart med kapacitiv radiofrekvens, vilket betyder att det inte finns någon direktkontakt mellan elektroniska komponenter och huden.
Tekniken i kombination med anpassade serum ger hudföryngrande och förbättrande resultat. En skön och avkopplande behandling med direkta resultat.
NBE 1000 behandling 1900:- 1 tim
NBE 1000 behandling inkl ablator 85min 2490:- 1,5 tim
(Behandling med NBE 1000 inkl förberedande mekanisk peeling för ett förstärkt resultat)

Öppningserbjudnade Hägernäs Strand- NBE1000 nu 1290kr ist för (1900kr) gäller tom 30/9-20

NBE Ögonbehandling

Med NBE 1000 Mot, - Mörka ringar, -Påsar under ögonen, -Hängande Ögonlock, -Linjer & Rynkor med direkta och synliga resultat.
30 min 1090:-

Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt

NBE Duo Deluxe

Här har vi behandlingen för dig som önskar det allara bästa i NBE konceptet. Vid denna behandling kombineras succén Deep Skin med NBE 1000 vilket ger fantastiska resultat samtidigt som du kopplar av maximalt i en lång härlig behandling och njuter av denna extraordinära behandling där huden tillgodoses med optimal boost och lyft, allt i ett!

Anledningen till att resultatet blir bäst om man kombinerar dessa två är för att NBE 1000 arbetar på muskulär nivå inifrån och ut på huden med fokus på lyft och åtstramning. Medan Deep Skin behandlingen fyller ut och jobbar utifrån och in, därför är dessa två behandlingar ultimata tillsammans för att få ett hållbarare och synligare resultat, lyft och utfyllnad med fantastisk glow och spänst!

2950:- 2tim.
Kur 5ggr 10% rabatt, Kur 10 ggr 15% rabatt