Laser Hårreducering Triodus

Hårborttagning Diodlaser NY

Triodus - Nästa generationens Diodlaser, det självklara valet vid Permanent Hårreducering. Säkra och kraftfulla behandlingar med olika våglängder för optimalt resultat. Redan efter 4-6 behandlingar kan håret vara fullt reducerat.

De flesta hud- och hårtyper går att behandla men generellt säger man att ju mörkare hår och ljusare hud desto bättre resultat. Håret växer i olika faser vilket gör att det tar ett flertal behandlingar för att få ett optimalt resultat. Ljuset absorberas av pigmentet i hårstrået som leds ner i hårsäcken och omvandlas till värme, vid 70°C förstörs proteinet i de hårsäckar som befinner sig i anagen fas. Eftersom inte alla hår befinner sig i denna fas så räknar man med att det behövs mellan 5-8 behandlingar med en intervall på 8 veckor för att ödelägga alla hårsäckar. Ca 20 % av håren ödeläggs vid varje behandling. Forskning pekar på att ett växande hårstrå som ödelagts inte växer tillbaka. Håranlag kan däremot aktiveras pga hormonell påverkan som tex klimakteriet. Detta rör sig då om nya hårstrån och hårsäckar som legat vilande. . Vitt, grått och rött hår går dock inte att behandla.

Vad händer med det behandlade håret;

Cirka 3 veckor efter behandlingen så börjar hårstråna ramla av, de som därefter växer tillbaka är de som varit i vilofas under förra behandlingen. Den hårsäck som behandlas har i detta läge förlorat sitt liv och lossnat.
Biverkningar;
I vissa enstaka enstaka fall kan biverkningar uppstå i form av rodnad eller svullnad, men detta avtar efter några timmar. I mycket sällsynta fall kan brännskador uppstå, men detta är högst ovanligt och därför viktigt med konsultation och hälsokontroll innan behandling påbörjas. Dock läker inom 1-2 veckor ofta utan bestående ärr, man kan förlora pigmentet i området men det kommer tillbaka även om det kan ta ganska lång tid. Behandla området med fukt och lugnande kräm.
Att tänka på;
Under behandlingen får man inte vaxa eller plocka området då detta påverkar växtfaserna, men det går bra att raka eller klippa håret. En månad före och efter behandlingen bör man undvika sol och alltid ha solskydd spf 30-50. 24 h efter behandlingen bör man vara försiktig med påfrestning mot det behandlade området. Undvik solning, träning, massage etc.
Behandling under sommaren;
Det går utmärkt att behandla med Triodus även sommartid men under förutsättning att man inte utsätter de behandlade området för sol tidgare än tre veckor efter behandling eller tre veckor innan behandling. Vid brun-utan -sol produkt som också förändrar hudens ton bör man vänta tills den lossnat dvs ca en vecka innan man kan behandla med laser. Annars är det ingen fara att behandla när huden har lite mer färg än vanligt.
Inför behandling;
Konsultation sker alltid innan behandlingstillfället för att säkerställa hälsa och behandlingen möjlighet. Vid konsultation lämnas fullständiga uppgifter om behandling och eftervård. 

Konsultation 350kr
Överläpp eller haka enstaka behandling 990kr
Överläpp & haka enstaka behandling 1300kr
Ansikte enstaka behandling 1800kr
Bikinilinje enstaka behandling 1500kr
Braziliansk enstaka behandling 2500kr
Underben enstaka behandling 2000kr
Hela ben enstaka behandling 3000kr
Underben + Bikini enstaka behandling 2600kr
Lår+ Bikini enstaka behandling 2800kr
Hela ben + Bikini enstaka behandling 3500kr
Armhåla enstaka behandling 1200kr
Armhåla + Bikini enstaka behandling 2000kr
Rygg enstaka behandling 2900kr
Bröst enstaka behandling 2500kr
Magsträng enstaka behandling 950kr
Underarmar enstaka behandling 1800kr
Hela armar enstaka behandling 2400kr
Händer el Fötter enstaka behandling 900kr
Rumpa enstaka behandling 2400kr

FRÅGA EFTER PAKETPRIS, GES VID FLERA OMRÅDEN SAMTIDIGT!

Vi samarbetar med Medical Finance för förmånlig delbetalning,  titta gärna på lösningar utan ränta http://medicalfinance.se/ansok-nu/