Aktuellt på Studio Ava

Missa inte utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss, gäller både Fotvård och Massage!

Vi har samarbete med Actiway och Min Friskvård

Erbjudanden hos oss:

NBE Duo Deluxe
För dig som önskar det allra bästa i NBE konceptet är förra sommarens succé tillbaka!! Har du inte provat denna behagliga och resultatinriktade hudbehandling för både honom och henne är det bara att passa på, Nu till hela 800kr rabatt!!
I Duo Deluxe ingår duon, Deep Skin och NBE 1000 en kombination med fantastiska resultat samtidigt som du kopplar av maximalt i en lång härlig behandling och njuter medans huden tillgodoses med optimal boost och lyft, allt i ett!
Erbjudandet gäller hos våra aukt. Hudterapeuter from 23/6-23/7 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter!

Trendiga Balayage hårfärg- sling Nu 15%
Balayage innebär färgning- slingning där färgern "målas" med frihand för att skapa svepande och skiftande övergångar i håret. Mycket populärt och snyggt även vid ev utväxt,. Erbjudandet gäller hos vår Frisör, Thilde. From 25/6-25/7 2020 och kan inte kombineras med andra rabatter!

Microneedling 
Microneedling behandling innebär tunna, sterila nålar som pentererar huden för ökad produktion av kollagen, elastin och fuktbindande hyaluronsyra. Utöver att huden egna funktioner triggas igång av de fina nålarna, reduceras synligheten av ärr, förstorade porer, fina linjer och rynkor.
Boka i sommar NU 1990kr (ord. 2090kr)