Varmt Välkommen till din kompletta Skönhetsklinik i Täby.

From 31 augusti 2020 finner du oss på Catalinatorget 15 i Hägernäs Strand i helt renoverad fin lokal med ett fantastiskt läge intill vattnet.
Vi har varit verksamma i Täby under 17 år och erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Hos oss hittar du aukt Hudterapeuter, Nagelterapeuter och Sjuksköterska med Läkare till ert förfogande.
- Vår vision är att erbjuda Dig en unik helhetslösning med en bred portfölj av moderna behandlingar med välutbildad personal inom respektive behandlings-område!


COVID 19, Detta gör vi;
-Vi har öppet och följer kontinuerligt de direktiv regering och myndigheter förespråkar för en så säker miljö och verksamhet som möjligt.
-Med extra hygienrutiner och desinficering, munskydd på oss och även för er erbjuds,  plexiskärmar, skärmväggar och plexivisir i behandling samt handskar och god ventilation för att minska risk för smitta och smittspridning.

Detta behöver du tänka på inför ditt besök;
-Vi ser gärna att du kommer så nära din avtalade tid som möjligt och gärna utan sällskap för att minska antal personer i lokalen.
-Inled ditt besök med att desinficera- tvätta dina händer. Munskydd finns att tillgå direkt innan för dörren likaså handdesinfektion.
-Vi går till jobbet friska och utan symptom och ser det som en självklarhet att även du gör det!

-Vid minsta sjukdomskänsla, kontakta oss omgående så ombokar vi er tid.
-Har du varit sjuk ska du vara hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit feberfri i två dagar och tydligt känna dig bättre innan du kan komma till oss. Har du vårdats på sjukhus är den tiden längre, rådgör med din läkare!


Presentkort går även att få skickade via mail, skicka förfrågan till nina@studioava.se

Stort tack för att du visar hänsyn och minst lika stort tack för att du fortsätter att besöka och låter oss ta hand om dig!


Med bästa omtanke!
Nina Ekstrand VD Studio Ava