Om oss

Studio Ava Grundades 2002 av ägarinnan, Nina Ekstrand. 

Då i en tidigare hudvårdsalong på Lidingö och snabbt kom gelénaglar in och gjorde succé, på den tiden var det inte så vanligt med gelènaglar vilket ledde till att salongen snabbt fick ett namn inom naglar.  Året efter startades verksamhet inom hud och nagelvård upp även i Täby och företaget växte med såväl handlingsutbud och kompetens. Salongen drevs i Täby centrum i hela 330kvm där förutom Hudterapeuter och Nagelterapeuter fanns numera även Frisörer och, Injektionssjuksköterska. Samt ett flertal behandlingar inom apparatur, IPL, Laser mm och utbildningar inom branschen hölls inom både gelénaglar, kosmetisk pigmentering- microblading, fransförlängning mm

 Idag finns salongen i vackra Hägernäs Strand, strax intill vattnet och bryggorna i mer rofylld och familjär miljö. Verksamheten är mer avskalad där bara dom bästa bitarna tagits med. Fortfarande finns Hudterapeut, Nagelterapeut, Frisör och Injektionssjuksköterska till ditt förfogande och dom mest attraktiva behandlingarna  branschen har att erbjuda. Personligt bemötande, välutbildad personal med lång erfarenhet och god service, behandlingar som är säkra och fungerar, en långsiktig relation med våra kunder, det är vår vision på Studio Ava!


Namnet Ava har sin historia och grund i den lilla orten, Ava på vackra Fårö- Gotland där grundaren och fortfarande ägare, Nina Ekstrand är född och uppväxt.


Vi som jobbar på Studio ava:

  • Nina Ekstrand - VD, Permanent Makeup/Microblading artist, Dipl.- Nagelterapeut
  • Kayra Cambra- Aukt. Cidesco Dipl Hud-Spaterapeut
  • Elin Ekstrand - Dipl. Frisör - lash/brow stylist
  • Madelene Karlsson- Dipl. Nagelterapeut och Frisör
  • Setareh Aourash-  Legitimerad sjuksköterska specialiserad inom estetiska behandlingar.