Aktuellt just nu;

Triodus Laser hårreducering 
Bikini eller Brazillian 10% rabatt vid kur 5 behandlingar.

vår erfarenhet vid intim hårborttagning är att behandlingen är extra effektiv vilket påverkas av bla stråna i området vanligtvis är grövre och mörkare än på övriga kroppen. Vi räknar därför med ett bra resultat redan vid 5 behandlingar, ibland färre ibland fler. 
OBS Det är hög tid att boka detta för att vara hårfri tills nästa sommar då behandlingarna sker mellan 6-8 veckors mellanrum!

- Viktigt att tänka på är att inte vara nysolad ej heller solarium eller använda brun-utan-sol i samband med behandlingen.


Retinol Peeling Exuviance 30 min 1490kr

 

Retinol Peeling är en högeffektiv klinikbehandling med avancerad sammansättning av Retinol och Citrafill. Peelingen förbättrar hudens struktur avsevärt, exfolierar, jämnar hudtonen och ökar spänsten. Linjer och rynkor reduceras samt pigmenterad hud förbättras och förnyas. Retinol Peelingen ger även goda resultat vid acnebenägen hud och minimerar synbarheten av acneärr och postinflammatorisk hyperpigmentering. Behandlingen passar de allra flesta hudtyper.

Behandlingen inleds med grundlig rengöring och hudanalys. Lätt ansiktsmassage för att få igång cirkulationen och göra huden mer mottaglig för Retinol Peelingen som appliceras på kliniken. Peelingen ska sedan verka i ca 8 timmar (3 h känslig hud) och tvättas av hemma på egen hand. Peelingen märks inte mycket vid applicering och viktigt att undvika vatten, ånga, svett, sol, makeup och andra produkter under verkningstiden. Endast milda produkter som rekommenderas av din Hudterapeut ska användas efter behandlingen, pausa AHA, Retinolprodukter samt andra behandlingar!

En fjällning av huden syns normalt efter 2-4 dagar och kan hålla i sig i ca 2-5 dagar. Denna process är viktig vid förnyelse av huden och man ska inte pilla. Inom en vecka är huden återställd med förnyad lyster, spänst och smidighet.

Efter 1 månad är det dags för nästa Retinol behandling (ca4-6v intervall)