Aktuellt just nu;

Soft Micro Plasma för fastare hud & mindre synliga rynkor!


Behandlingen är helt smärtfri och lämnar ingen rodnad, svullnad eller skorpor på huden som tidigare behandlingar. Det går utmärt att återgå till sina vanliga rutiner direkt efter behandling.
Plasman innebär kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Speciella applikatorer används för att generera små microströmmar (plasma). Dessa microströmmar penetrerar ner i huden för att stimulera kollagen och  strama åt huden.  Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är en väsentlig del för hudens självläkning och kollagenproduktion. 

Denna behandling är lämplig vid större områden som helt ansikte, hals och även dekolletage. Passar både män och kvinnor!
Med fördel görs 3-6 behandlingar med 2-4 veckors intervall under årets alla månader med enda rekommendation om solskydd sommartid!


> Plasma är en högeffektiv, non invasiv "lifting" process med direkta resultat helt utan kirurgi eller fillers.
> Smärtfri behandling
> Omedelbart synligt resultat och långvarigt
> Ingen svullnad eller rodnad
> Ingen återhämtning
> Passar både män och kvinnor

Ej lämplig i samband med;
> Graviditet/ Amning
> Canser
>  Diabetes
> Epilepsi
> Solbränd hud ( gäller bränd röd hud, ej brun)
> Pacemaker/Hjärtsjukdom
> Under eller strax intill Antibiotika eller Cortison kur
> Blödarsjuka eller vid intag av blodförtunnande mediciner
> Värme allergi eller andra pågående allergier
> Hudsjukdom/ Hudinfektion
>  Autoimmun sjukdom
> Nyligen gjorda hudbehandlingar såsom fillers, botox, AHA peelings, trådlyft eller kirurgiska ingrepp

BOKA VÅREN 2021 PROVA PÅ MED 500KR RABATT!

Retinol Peeling Exuviance 30 min 1490kr

 

Retinol Peeling är en högeffektiv klinikbehandling med avancerad sammansättning av Retinol och Citrafill. Peelingen förbättrar hudens struktur avsevärt, exfolierar, jämnar hudtonen och ökar spänsten. Linjer och rynkor reduceras samt pigmenterad hud förbättras och förnyas. Retinol Peelingen ger även goda resultat vid acnebenägen hud och minimerar synbarheten av acneärr och postinflammatorisk hyperpigmentering. Behandlingen passar de allra flesta hudtyper.

Behandlingen inleds med grundlig rengöring och hudanalys. Lätt ansiktsmassage för att få igång cirkulationen och göra huden mer mottaglig för Retinol Peelingen som appliceras på kliniken. Peelingen ska sedan verka i ca 8 timmar (3 h känslig hud) och tvättas av hemma på egen hand. Peelingen märks inte mycket vid applicering och viktigt att undvika vatten, ånga, svett, sol, makeup och andra produkter under verkningstiden. Endast milda produkter som rekommenderas av din Hudterapeut ska användas efter behandlingen, pausa AHA, Retinolprodukter samt andra behandlingar!

En fjällning av huden syns normalt efter 2-4 dagar och kan hålla i sig i ca 2-5 dagar. Denna process är viktig vid förnyelse av huden och man ska inte pilla. Inom en vecka är huden återställd med förnyad lyster, spänst och smidighet.

Efter 1 månad är det dags för nästa Retinol behandling (ca4-6v intervall)