Aktuellt just nu;

NYTT HOS OSS 20/21

Browlift/Browlamination innebär att ögonbrynen formas och stylas, vanligtvis snett uppåt och passar ögonbryn som är busiga och behöver formas eller ögonbryn som har en tendens att böja sig neråt. Även mer glesa ögonbryn får ett lyft vid lamineringen då dom upplevs fylligare med ökad volym och ökad intensitet framförallt vid kombination med färg. Behandlingen avslutas med vårdande och stärkande keratinkur för extra styrka till stråna. Browlift varar ca 4-6 veckor.

För att förlänga effekten av din brynlift behandling bör du undvika vatten, fukt, olja, bastubad samt rengöringsprodukter upp till 24h efter genomförd behandling.

Browlift ink färgning samt keratin 695:-
Browlift ink färgning, formning samt keratin 795:-


Kombo browlift och lashlift ink färg och form 1495:-


COVID 19, Detta gör vi;
-Vi har öppet och följer kontinuerligt de direktiv regering och myndigheter förespråkar för en så säker miljö och verksamhet som möjligt.
-Med extra hygienrutiner och desinficering, munskydd på oss och även för er erbjuds,  plexiskärmar, skärmväggar och plexivisir i behandling samt handskar och god ventilation för att minska risk för smitta och smittspridning.

Detta behöver du tänka på inför ditt besök;
-Vi ser gärna att du kommer så nära din avtalade tid som möjligt och gärna utan sällskap för att minska antal personer i lokalen.
-Inled ditt besök med att desinficera- tvätta dina händer. Munskydd finns att tillgå direkt innan för dörren likaså handdesinfektion.
-Vi går till jobbet friska och utan symptom och ser det som en självklarhet att även du gör det!

-Vid minsta sjukdomskänsla, kontakta oss omgående så ombokar vi er tid.
-Har du varit sjuk ska du vara hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit feberfri i två dagar och tydligt känna dig bättre innan du kan komma till oss. Har du vårdats på sjukhus är den tiden längre, rådgör med din läkare!

Presentkort finns på valfritt belopp eller behandling.
Presentkorten går även att få skickade via mail, skicka förfrågan till nina@studioava.se

Stort tack för att du visar hänsyn och minst lika stort tack för att du fortsätter att besöka och låter oss ta hand om dig!


Med bästa omtanke!
Nina Ekstrand VD Studio Ava